Symposium zorgstandaarden verslaving

Van co-creatie naar samen uitvoeren

In opdracht van het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGZ hebben IVO, Resultaten Scoren en het Zwarte Gat de afgelopen jaren de Zorgstandaard Problematisch alcoholgebruik en alcoholverslaving en de Zorgstandaard Opiaatverslaving ontwikkeld.

Wat betekent de komst van deze zorgstandaarden verslaving voor u als professional, cliënt of naaste? Hoe kunt u samen uitvoering geven aan de standaarden? Tijdens dit middagsymposium komt u hier alles over te weten.

Sprekers

O.a. psychiater prof. dr. Ralph W. Kupka en plv. programmaleider NKO drs. Sebastiaan Baan

Tijd en plaats

Het middagsymposium vindt plaats op 27 september van 12.30 – 17.00 uur in Utrecht, Boothstraat 7.

Zie de uitnodiging voor uitgebreide informatie en inschrijven


Deel dit bericht via: