Komt u op 30 november naar ons festival?

Staat donderdagmiddag 30 november al in uw agenda gereserveerd? Dan bent u namelijk van harte welkom tijdens het ‘Festival 4 jaar kwaliteitsontwikkeling ggz’.

Samen met alle betrokkenen bij het NKO staan we die middag stil bij de afgelopen vier jaar waarin de kwaliteitsstandaarden zijn ontwikkeld en een start is gemaakt met de implementatieondersteuning. En natuurlijk blikken we ook vooruit: hoe borgen we met elkaar de verdere (door)ontwikkeling van standaarden? En de implementatie in de praktijk? Wat is daarin de rol van het NKO vanaf 2018?

Het belooft een middag vol inspiratie, dynamiek, interactie en ontmoeting te worden op een bijzondere locatie in hartje Utrecht: Tivoli/Vredenburg. Later deze zomer worden het programma en de sprekers bekend. Vanaf dan kunt u zich ook kosteloos online aanmelden.

Praktisch

(voor in uw agenda):

  • ‘Festival 4 jaar kwaliteitsontwikkeling ggz: een tussenbalans’
  • Donderdag 30 november 2017, 12.30-17.30 uur
  • Tivoli/Vredenburg, Utrecht

Deel dit bericht via: