Toolbox Grip op klachten

Tegelijkertijd met de zorgstandaard SOLK is de eHealth toolbox Grip gelanceerd. Grip bestaat uit een set samenhangende online tools die zorgverleners ondersteunt bij de diagnostiek, behandeling, monitoring en verwijzing van patiënten met SOLK. Zo ondersteunt Grip de implementatie van de aanbevelingen uit de zorgstandaard in de dagelijkse praktijk. Bekijk dit filmpje voor uitleg.

 

Grip is ontwikkeld voor zorgverleners die te maken hebben met patiënten met SOLK. Grip is heel geschikt voor gebruik door de huisarts. Daarnaast is de toolbox ook goed inzetbaar door andere zorgverleners die veel SOLK-patiënten zien, zoals psychosomatisch oefentherapeuten en psychologen. Grip kan ingezet worden wanneer gedacht wordt aan SOLK.

Meer weten? Kijk op www.gripopklachten.nl


Deel dit bericht via: